-
20. 4. 2019
PÄÄSIÄISPÄIVÄLLINEN VARPASALON KYLÄTALOLLA
Klo 16.30
Varpasalossa voi pääsiäislauantaina rentoutua hyvän aterian äärellä, katsoa pääsiäiskokkoa ja tavata tuttavia. Kylätalolla (os. Varpasalontie 629b) on tarjolla pääsiäispäivällinen seisovasta pöydästä klo 16.30-18.30. Hinta 25€/hlö. Lapset 15€/hlö. Vain käteinen maksu paikan päällä.
Päivälliskattauksen loihtii keittiömestari Petri Heikkinen, jonka omistama ravintola Kielo Joensuussa on saanut Chaîne des Rôtisseurs kilvet kansainväliseltä gastronomiselta Paistinkääntäjät -järjestöltä. Vuonna 2014 Heikkinen sai Suomen keittiömestariyhdistyksen Cordon Bleu-käädyt ammattikunnan hyväksi tehdystä työstä.
Päivällismenu:
Kurkku-avocadosalaatti ja sitrus-minttu-vinaigrette.
Kaali-caesarsalaatti.
Parsakaali-tofusalaatti ja seesamia.
Savulohi-kananmunasalaatti.
Lajitelma sillejä.
Kananpoikaa mango-chilikastikkeessa.
Maalaisperunasalaatti.Lämmin ruoka:
Lammaspata ja mausteriisi.Jälkiruoka:
Pääsiäisajan hätävara, kahvi / tee.HUOM: toivomme ennakkoon pöytävarausta 18.4. mennessä valmisteluja varten! Mikäli ruokailijoita on tulossa paljon, kattaukset ovat kahdessa erässä. Varaukset: info.saaret(at)gmail.com. Tekstiviestivaraukset puh. 040 528 4199/Sari Hirvonen. Viestit vahvistetaan ja kuitataan.
Järj. Saimaan saariston kehittämisyhdistys.
Pääsiäiskokko sytytetään perinteisesti klo 19 Erosen pellolla (os. Pitkärannantie 10, Varpasalo). Järj. Ykä, Köpi ja Make.
-
30.3.2024 PÄÄSIÄISKOKKO 2024
-
26.6.2024 PIHASOITTO